Skip to content

Madlaparken, Stavanger

muligheter

Perfekt bygg for kunnskapsbasert næring

Madla Næringssenter er et moderne kontorbygg med sentral beliggenhet og flott utsikt på Madla. Bygget inneholder fire etasjer med kontorlokaler. Dette er et perfekt bygg for kunnskapsbasert næring, og er i dag utleid til flere forretningskontorer samt helserelaterte virksomheter. Her er det psykologer, leger, tannleger, logoped, osteopat, helsestasjon og yogasenter. Frisk holder til her med sin opptreningsenhet.

Totalt er det 3600 kvadratmeter med kontorer. I tillegg er det heiser, bredbåndstilknytning og garasje/parkeringsplass, aircondition og ventilasjon. Alle kontorer er nå fullt utleid. 

Madlaparken

beliggenhet

Kort vei

Bygget har sentral beliggenhet på Madla med kort vei til Stavanger, Sola, Tananger og Forus. Det er gode bussforbindelser fra Madla til de overnevnte destinasjoner. Amfisenteret i Madlakrossen, med godt handels- og servicetilbud, ligger i kort gangavstand.

Stavanger golfbane samt flotte turområder ved Stokkavannet og Hafrsfjord ligger også i nær tilknytning.

med leietakernes ord

Referanser

“Sed ut perspiciatis unde iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo, eaque ea rebum.”
Kari Nordmann
Daglig leder, Bedrift
“Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.“
Ola Nordmann
Ansatt, Bedrift

se det selv

Be om visning

Eller kontakt Olaug Hoff eller
Rein Inge Hoff ved spørsmål:

Fyll ut og send inn skjema, så tar vi kontakt