Skip to content

Industria, Bryne

muligheter

Flotte kontorlokaler i spennende kontorfellesskap

Industriabygget er et nytt kombinasjonsbygg med svært høy bygningsmessig og teknisk standard. Her er muligheter både for enkeltkontorer og større arealer. Kontorene har rikelig med dagslys, og fremstår som svært innbydende. Det er gode tilpasningsmuligheter i forhold til ønsker og behov.

På bygget i dag er det et spennende miljø med bedrifter innen bygg/anlegg, maskinering, regnskapstjenester og administrasjon.

Ledig fra 20 til 350 m².

gode fasiliteter

Flott kantine og terrasse

I 3. etasje er det en stor, flott kantine. Fantastisk utsikt i alle retninger gir følelsen av å være ute i naturen. Og hvorfor ikke gjøre nettopp det? En stor takterrasse gir mulighet for samlinger utendørs.

beliggenhet

Nær RV 44

Industriabygget er sentralt plassert på Svertingstad (Håland Vest). Det er god og enkel adkomst til bygget både med bil og sykkel.

galleri

Bilder fra Industria.no

med leietakers ord

Referanser

“Sed ut perspiciatis unde iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo, eaque ea rebum.”
Kari Nordmann
Daglig leder, Bedrift
“Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.“
Ola Nordmann
Ansatt, Bedrift

se det selv

Be om visning

Eller kontakt Olaug Hoff eller
Rein Inge Hoff ved spørsmål:

Fyll ut og send inn skjema, så tar vi kontakt