Skip to content

Hammeren 23, Risavika

store muligheter

Kontorlokaler som kan tilpasses leietakers behov

Hammeren 23 er et signalbygg i tegl, beliggende strategisk til like ved RV509. Bygget har en planløsning som gir høy fleksibilitet. Her er det mulig å dele opp etasjer og tilpasse leietakers behov. Bygget har fantastisk utsikt både mot vest og øst.

Bygget har et kontorareal på 3.500 m². Det meste av første etasje er leid ut til helserelatert virksomhet (lege, fysioterapeut, kiropraktor, treningssenter). Kjernen i hver etasje er innredet med møtelokaler.

Risavika – Hammaren 23

2.000 m² er ledig for utleie. Lei fra 20 til 2.000 m². De ledige kontorarealene er i god teknisk stand, og kan tilpasses leietakers ønsker. Det er mulig å leie areal fra et enkelt kontor og opp til hele etasjer. 

Risavika – Hammaren 23 – Flyfoto

beliggenhet

Nær havn og flyplass

Hammeren 23 ligger i umiddelbar nærhet til Risavika Havn. Sola flyplass ligger kun 5 km borte. Til Forus industriområde er det 7 km og til Stavanger sentrum er det 15 km.

Les mer om Risavika

Møterom

Kontorer

Sosiale rom

24-timers tilgang

Kantine

Parkering

med leietakers ord

Referanser

For vår virksomhet er dette en optimal beliggenhet. Her har vi nærhet til mange av kundene våre i offshorebransjen. Lokalene er godt tilpasset vårt behov, og utsikten er helt fantastisk! Fra Havnebase sin side har vi bare gode og positive erfaringer.
Bjarne Haglund
Sales & Marketing Representative, Jagtech
Vi valgte Hammaren 23 grunnet ypperlig beliggenhet, i hjerte av næringsliv og industri på Tananger. I tillegg til gode parkeringsmuligheter, gjør dette det lett for våre pasienter å besøke oss i våre lyse og trivelige lokaler, i en travel hverdag.
Robert Pettersen
Daglig leder, Klinikk Optimal

se det selv

Be om visning

Eller kontakt Olaug Hoff eller
Rein Inge Hoff ved spørsmål:

Fyll ut og send inn skjema, så tar vi kontakt