Skip to content

Boliger, Stavanger

sentralt

Eneboliger

I vår eiendomsportefølje har vi et antall eneboliger. Disse er av nyere dato, holder høy kvalitet og har en sentral beliggenhet i Stavangerområdet. 

Samtlige boliger er p.t. fullt utleid.

Havnebase bolig til leie - Madla

Enebolig, Ragnhildsgate, Hafrsfjord.

Leilighet til leie i Madlaparken - interiør

moderne

Leiligheter

I Madlaparken har vi et antall leiligheter for utleie. Dette er moderne, lyse og flotte leiligheter i gåavstand til Hafrsfjord og Møllebukta. Like over veien ligger Stavanger Golfklubb og turområdet rundt Stokkavannet. Kjøpesenteret Madla Amfi er 2 min unna og det er godt kollektivtilbud rett utenfor boligkomplekset. Leiligheten ligger sentralt i forhold til både Stavanger sentrum, Tananger og flyplassen på Sola. Det er parkering i lukket parkeringsanlegg.

Nå har vi en ledig leilighet, en flott toppleilighet med 3 soverom. 

med leietakernes ord

Referanser

“Sed ut perspiciatis unde iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo, eaque ea rebum.”
Kari Nordmann
Daglig leder, Bedrift
“Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.“
Ola Nordmann
Ansatt, Bedrift

se det selv

Be om visning

Eller kontakt Olaug Hoff eller
Rein Inge Hoff ved spørsmål:

Fyll ut og send inn skjema, så tar vi kontakt